Vocea Romaniei Reuniunea : Editie Speciala de 1 Decembrie

Vocea Romaniei Reuniunea : Editie Speciala de 1 Decembrie

Madalina a fost finalista in cadrul emisiunii Vocea Romaniei sezonul 8 si a facut parte din echipa Andrei. Vocea Madalinei, ce trimite la timbrul special al renumitei artiste Céline Dion, precum si interpretarea sa puternica, au impresionat juriul si publicul. Pe tot parcursul sezonului 8, tanara artista a incantat publicul cu momente spectaculoase dar si emotionante totodata.

In acest an, Madalina este invitata in cadrul editiei speciale ce va avea loc pe data de 1 decembrie, editie intitulata Vocea Romaniei – Reuniunea. La aceasta editie vor participa cei mai buni fosti concurenti din cele 9 sezoane, precum si antrenorii, respectiv Andra, Adrian Despot, Marius Moga, Irina Rimes, Smiley, Horia Brenciu si Tudor Chirila.

Impreuna, fosti concurenti si antrenori isi vor uni vocile si vor sarbatori prin intermediul muzicii asa cum se cuvine Ziua Nationala a Romaniei, cat si 25 ani de ProTv si vor avea o serie de surprize pentru telespectatori. Va fi un spectacol memorabil !

“Mi-a fost dor si ma bucur enorm ca am din nou prilejul de a canta pe scena de la Vocea Romaniei. Ma simt onorata sa fac parte dintre invitatii speciali ai acestei editii si sunt foarte emotionata sa am din nou ocazia sa cant alaturi de fosta mea antrenoare, Andra. Sper sa va placa momentul nostru”, declara Madalina.

Va invitam sa urmariti duetul spumos pregatit de Madalina alaturi de antrenoarea sa Andra, marti 1 decembrie de la 20:30 pe ProTv.

Share this post

Comment (1)

  • Valy Gherman Reply

    Abia aștept momentul ..Felicitari si Succes in tot ce faci🌹🌹🌹👏👏👏👍

    29 noiembrie 2020 at 13:17

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *