fbpx

Servicii

Concertam la evenimente private si petreceri corporate
oferind experiente autentice si garantand un party la superlativ !

Suntem o trupa moderna si dinamica formata din 6 muzicieni profesionisti si punem multa pasiune in ceea ce facem, oferind un show de neuitat cu muzica 100% live.

Concertam la spectacole, gale, petreceri corporate, evenimente private (nunti, botezuri, aniversari, majorate, petreceri de Craciun, petreceri de Revelion etc), concerte, evenimente outdoor etc.

Sustinem recitaluri 100% live si in functie de eveniment putem interpreta 1, 2 sau 3 set-uri. Un set dureaza 45 de minute.

Playlistul nostru este vast oferind un repertoriu variat de cover-uri romanesti si internationale abordand reorchestratii originale si diferite stiluri muzicale. Repertoriul ales pentru fiecare eveniment se poate alege din playlist-ul general al trupei in functie de cerintele publicului.

Oferim publicului nostru atat concerte cu tematica :

  • French Night
  • Latino-Pop Night
  • Mediterranean Night
  • International & Romanian Night

cat si concerte

  • Full Concert Night cu muzica internationala, evergreen-uri dar si hit-uri internationale actuale si de asemenea cele mai indragite slagare romanesti  din toate timpurile.

Pentru ca spectacol nostru sa fie complet, oferim echipament tehnic de calitate (sonorizare si lumini) si colaboram cu parteneri profesionisti, incepand de la echipa tehnica (inginer sunet, inginer lumini, staff tehnic) pana la DJ.

Oferta completa Madalina & Band

Muzica live 100% cu solista Madalina COCA acompaniata de Band (instrumentisti : pianist, chitarist, basist, toboșar, saxofonist)

Café-concert instrumental cu Saxofon

DJ (Disc-Jockey) profesionist

Scena cu echipament tehnic, sonorizare si schela cu lumini

Staff tehnic (inginer de sunet, inginer lumini, personal tehnic)

Servicii Suplimentare

Dansatori profesionisti 

Scena 

Masina de fum greu

Lumini extra

Ecran Led

Tun Confetti

Artificii

O experienta unica si un party la superlativ !