Concerte in Franta

Concerte in Franta

Madalina a concertat la o serie de evenimente private in Franta in luna septembrie. Interpreta se intoarce de fiecare data cu drag in Paris, unde a locuit timp de 10 ani.

Artista a fost invitata sa cante in cadrul unor evenimente deosebite in Paris si regiunea pariziana. Publicul a fost ca de fiecare data incantat de show-ul artistei. Repertoriul sau este variat si se adapteaza in functie de eveniment si cerintele clientului, Madalina abordand o paleta foarte larga de stiluri: café-concert, jazz sau muzica frantuzeasca, dar si programe antrenante de muzica pop, pop-rock, funk, latino, evergreeen-uri, cover-uri romanesti si internationale de top.

Madalina a sustinut si un recital ca invitata speciala in cadrul unei petreceri organizate de catre comunitatea latino-americana din Paris, alaturi de alti artisti din Ecuador, Colombia, Mexic si Venezuela.

Interpreta este pasionata de limba spaniola si de cultura latino-americana si marturiseste ca i-a facut o deosebita placere sa incante publicul la acest eveniment.

De asemenea, artista a fost invitata speciala in emisiunea “Dor de casa” a Radio-ului “Diaspora Media” din Paris unde a vorbit despre parcursul si activitatea sa muzicala, despre experienta “Vocea Romaniei” si decizia pe care a luat-o acum 6 luni de a se intoarce in Romania, dar si despre noile sale proiecte.

Share this post