Concert Beraria H de Ziua Frantei

Concert Beraria H de Ziua Frantei

Pe 14 iulie, de  Ziua Nationala a Frantei, publicul de la Beraria H a avut parte de o seara de milioane alaturi de Madalina. Acompaniata de trupa Joy Band, artista a sustinut un concert live cu muzica 100% frantuzeasca, incantand din nou publicul cu vocea sa.

Spectacolul a fost foarte felicitat si de catre Institutul Francez si de comunitatea de francezi din Bucuresti, care au fost foarte incantati de show-ul extraordinar, caracterizat de un „Parisian Style” pe care artista si l-a insusit atat de bine in cei 10 ani petrecuti in Franta.

Din meniul muzical al serii nu au lipsit interpretari live ale celor mai importanti artisti francezi din toate timpurile. Artista a facut un super show interpretand atat evergreen-uri frantuzesti precum “La vie en rose” Édith Piaf, “Mon mec à moi” Patricia Kass sau “Pour que tu m’aimes encore” Céline Dion, dar si hit-uri actuale de la artisti ca Zaz, Indila sau Stromae.

Tanara artista a avut si un invitat special cu care a interpretat un single renumit al artistilor Céline Dion si Jean Jacques Goldman, intitulat “J’irais où tu iras”. Invitatul special, Eric Colas, este absolvent al Conservatorului din Lyon, Franta. Talentatul cantaret francez a lansat primul sau album in Romania in 2005 si a avut colaborari cu mai multi artisti romani printre care Loredana Groza, Keo, Maria Radu si Julia Jianu.

O parte din spectacol a fost transmisa live pe reteaua de socializare Facebook si o porti urmari aici : https://www.facebook.com/madalina.coca.official/videos/334332101059959

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *