Colaborare Oxya Club Bamboo

Colaborare Oxya Club Bamboo

Anul 2020 vine cu noi proiecte si colaborari pentru Madalina. Tanara artista a fost aleasa sa cante in cadrul spectacolului de cabaret organizat in cadrul clubului Oxya Bamboo, unul din cele mai faimoase din capitala.

In cadrul acestui show, artista ofera publicului momente speciale si de neuitat. Spectacolul are loc in fiecare vineri si sambata incepand cu orele 22h si incepe cu un program de café-concert, urmat de show-ul propriu-zis de cabaret.

In lumini sclipitoare si tinute stralucitoare, Madalina interpreteaza minunat piese de exceptie acompaniata de 5 frumoase si talentate dansatoare.

Veti putea asculta piese din repertoriul burlesc traditional (ca legendarele „I just wanna make love to you” Etta James sau „Burlesque” din filmul cu acelasi nume), dar si piese actuale care se preteaza noului concept de cabaret propus de Oxya.

De asemenea, Madalina interpreteaza piese din repertoriul frantuzesc aducand show-ului un aer parizian, un „Parisian Style” pe care artista si l-a insusit atat de bine in cei 10 ani petrecuti in Franta.

Veti putea admira fascinantele coregrafii ale seducatoarelor dansatoare, acrobatii ale unor artisti de la renumitul „Cirque du Soleil”, totul intr-un cadru elegant si somptuous.

Daca v-am facut curiosi, va asteptam la spectacol !

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *