Cine suntem ?
Trupa Cover Madalina Coca inseamna :
- un show unic 100% live
- o voce de succes (finalista Vocea Romaniei) si un entertainer extraordinar
- muzicieni performanti cu o experienta bogata pe scene live atat in tara, cat si in strainatate
- un repertoriu variat de cover-uri romanesti si internationale abordand reorchestratii originale
… garantand un eveniment la superlativ !
Suntem o trupa cover cu experienta in organizarea de evenimente cu muzica live si pregatiti mereu sa facem un show live memorabil.
Band-ul este format din 6 muzicieni valorosi:
- interpreta Madalina Coca, finalista la Vocea Romaniei
- si urmatorii instrumentisti: basist, chitarist, clapar/pianist, saxofonist/clarinerist si tobosar.
Tipuri de evenimente
- Nunti
- Petreceri private (aniversari, petreceri de Craciun si Revelion etc)
- Evenimente corporate
- Concerte, spectacole, gale, cluburi, evenimente outdoor
Membrii trupei
Madalina Coca
Voce
Finalista de la Vocea Romaniei performeaza de mai mult de 20 ani pe scene live in tara si in strainatate.
Madalina s-a indragostit de muzica inca de mica. A inceput sa studieze canto inca de la varsta de 12 ani si a activat ca solista principala in Grupul Carmina Tenera de la Palatul Copiilor Bucuresti timp de mai multi ani.
Solista a participat inca de mica la numeroase concursuri si festivaluri nationale si internationale unde a obtinut mai multe premii si trofee. De asemenea, Madalina a avut numeroase aparitii TV in diverse emisiuni.
Mai tarziu urmeaza cursurile scolii de muzica Compania de Artisti Dorian’s Art sub indrumarea profesoarei de canto Dana Dorian. De asemenea, solista a urmat cursuri de canto in cadrul Conservatorului Maurice Ravel din Levallois-Perret, Franta, sub indrumarea profesoarei de canto Jasmine Roy, coach vocal la renumita emisiune franceza Star Academy.
Timp de 10 ani cat a locuit in Paris, a avut colaborari muzicale cu mai multe band-uri de cover-uri, iar in 2019, decide sa se restabileasca in Romania dupa performanta extraordinara de la Vocea Romaniei.
Artista are deja 3 piese proprii, Lume Lume, Survivor si Vocea Mea, la ultimele doua participand la compozitia muzicala si versuri.
Narcis Sandu
Chitara
Narcis s-a nascut in Bacau, unde a si terminat Colegiul National de Arta “George Apostu”, sectia de muzica, specializarea chitara. Ulterior, isi continua studiile muzicale in Bucuresti unde a urmat cursurile Universitatii Nationale de Muzica, Facultatea de Compozitie, Muzicologie si Pedagogie muzicala, sectia Jazz.
Talentul si pasiunea sa pentru muzica si arta in general, provin din cadrul familiei. La varsta de 12 ani tatal sau i-a daruit prima chitara electrica si in acelasi an a si sustinut primul moment artistic pe scena cu ea, urmand ca in liceu sa-si formeze propriile trupe rock: Sectia Rock si Driftwood, cu cea din urma castigand numeroase premii in cadrul mai multor festivaluri si concursuri din tara.
A continuat sa faca parte din diverse trupe, invatand astfel tehnici diverse la chitara. In scurt timp a inceput sa-i invete si pe ceilalti tainele muzicii, devenind profesor de chitara in cadrul mai multor scolii private de muzica.
In paralel, Narcis incepe sa studieze sa cante si la tobe, dar si ca solist vocal, interpretand recent in cadrul unor evenimente ca vocalist sau tobosar.
Inspiratia sa provine de la John Mayer, care a devenit inca din copilarie idolul sau. Narcis povesteste ca a rezonat cu celebrul artist american de cand a auzit primele sale acorduri la chitara.
Sebastian Antoneac
Saxofon, clarinet
Sebastian s-a nascut in Botosani, unde a inceput sa studieze pianul la varsta de 7 ani la Liceul de Arta “Stefan Luchian”. Patru ani mai tarziu a inceput studiul clarinetului sub indrumarea domnului profesor Petru Siia si apoi a domnului profesor Marius Havarneanu. Acum urmeaza studiile universitare de master la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, Facultatea Facultatea de Interpretare Muzicala, Sectia Clarinet, la clasa maestrului Emil Visenescu.
Talentatul clarinetist si saxofonist este membru al Orchestrei Romane de Tineret, in cadrul careia a avut numeroase recitaluri si concerte in tara si in strainatate, Germania, Islanda, Israel, Belgia in sali importante precum Elbphilharmonie Hamburg, Konzerthaus Berlin sau Ateneul Roman.
Sebastian a fost sustinut financiar ca bursier de Fundatia Regala Margareta a Romaniei si a avut parte de indrumarea unor profesori si pedagogi de exceptie precum Mathias Muller, Patrick Zoeter, Pierre Woundemberg, Antonio Tinelli, Gabor Varga si Fabio di Casola care si-au pus amprenta asupra dezvoltarii sale ca instrumentist.
In numeroase randuri a castigat premii importante la olimpiade nationale si concursuri internationale ca de pilda Concursul International “ProMusica”, Concursul International “Eduard Caudella” sau concursul din cadrul Kronstadt Music Academy.
Gabriel Pascu
Clape, pian
Gabriel s-a nascut in Montréal si a locuit in Canada pana la varsta de 10 ani. Talentatul pianist a descoperit pasiunea sa pentru muzica inca de la varsta de 6 ani. A inceput sa studieze inca de mic pianul in cadrul Conservatorului de Muzica din Québec, prima sa dragoste fiind pianul clasic.
Cativa ani mai tarziu, Gabriel se intoarce in Romania si isi continua studiile muzicale, absolvind Colegiul National „Dinu Lipatti”. In prezent, este student in ultimul an la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, Facultatea de Interpretare Muzicala. De-a lungul parcursului sau academic, Gabriel a acumulat in palmares numeroase premii la concursuri nationale si internationale.
Pe langa muzica clasica, Gabriel este pasionat si de muzica usoara, abordand mai multe stiluri muzicale diferite cum ar fi : jazz, pop, rock, blues, funk, fusion.
Tudor Bancescu
Chitara Bas
Tudor este mezinul trupei, are 20 de ani si s-a nascut la Suceava. El a descoperit pasiunea pentru muzica inca de mic copil, la varsta de 5 ani. Mai tarziu, a luat cursuri de pian si a ales sa studieze la Colegiul de Arta “Ciprian Porumbescu” din Suceava, mai intai pian, iar apoi percutie.
Talentatul muzician a descoperit la 15 ani chitara bass, pe care a studiat-o ca autodidact, dandu-si seama ca acesta este instrumentul sau preferat.
In prezent este student la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, in cadrul Facultatii de Compozitie, Muzicologie si Pedagogie muzicala, sectia Compozitie-Jazz. Tudor a participat la numeroase concursuri si festivaluri unde a obtinut diverse premii.
Razvan Constantin
Tobe, percutie
Pasiunea pentru muzica i-a intrat de mic in sange. Totul a inceput cand tatal sau, avand o chitara acustica, l-a invatat cateva acorduri. La varsta de 10 ani, a inceput sa studieze chitara electrica in cadrul scolii de muzica „Do-Re-Mi”. Mai tarziu, Razvan a participat la concerte cu artisti cunoscuti precum George Patranoiu si Vasile Coltea, unii dintre cei mai buni chitaristi din Romania.
In paralel, il fascineaza tobele, pentru care isi da seama ca are o slabiciune. Tobele ii dau senzatia de libertate, un sentiment de conducere a ritmului provocandu-i o emotie pozitiva. Talentatul tobosar este autodidact si polivalent abordand si alte instrumente (chitara bass si pian).
Razvan a colaborat cu artisti precum Clubul Crescendo, Serena, Denisa Trofin, Puya.