Membrii trupei

Cine suntem ?

Trupa Cover Madalina Coca & Band inseamna :

 • un show unic 100% live
 • o voce de succes (finalista Vocea Romaniei) si un entertainer extraordinar
 • muzicieni performanti cu o experienta bogata pe scene live atat in tara, cat si in strainatate
 • un repertoriu variat de cover-uri romanesti si internationale abordand reorchestratii originale

… garantand un eveniment la superlativ !

Trupa este formata din 6 muzicieni valorosi:

 • interpreta Madalina Coca, finalista la Vocea Romaniei
 • si urmatorii instrumentisti: bassist, chitarist, clapar/pianist, saxofonist/flautist si tobosar.

Tipuri de evenimente

 • Nunti
 • Botezuri
 • Petreceri private (aniversari, majorate, balul bobocilor, petreceri de Craciun, petreceri de Revelion etc)
 • Evenimente corporate
 • Concerte, spectacole, gale, cluburi, evenimente outdoor

Membrii trupei

Anton Rogac
Chitara bass, contrabas

Anton este absolvent al Academiei de Muzica, Teatru si Arte Plastice, din Chisinau, Republica Moldova (Facultatea de  Interpretare Muzicala, sectia Contrabas).

Anton are o experienta muzicala bogata si multiple colaborari cu diverse orchestre simfonice, sustinand turnee atat in Romania cat si in strainatate (Turcia, Italia, Polonia, Ucraina, Germania, Rusia).

De asemenea, talentatul basist a activat in numeroase trupe de muzica usoara printre care “Orchestra Lumini Sonore by Ozana Barabancea”.

Catalin Ene
Clape, Pian

Catalin a absolvit Liceul de arta “George Enescu” si Academia de Muzica din Bucuresti (sectia Pian –pedagogie muzicala) unde a si fost angajat mai multi ani.

Talentatul muzician este si profesor de pian si compozitor.

Cu o experienta de peste 25 ani in domeniul muzical, a sustinut mai multe concerte si recitaluri de pian, duo si trio atat in Romania cat si in strainatate (Japonia, Italia, Germania, Bahamas, Argentina, Bermuda, Florida, Malta). Catalin a obtinut numeroase premii nationale si internationale la concursuri de pian clasic si a realizat mai multe compozitii proprii, cantate in premiera in Japonia.

A colaborat cu diverse trupe precum “Supermarket”, “Mandinga”, “Sarmalele reci”, “The dAdA”. A participat ca interpret si realizator muzical la diverse emisiuni TV : Star factory, Pop Star, Legea Celebritatii, Drag de Romania mea.

Septimiu Urzica
Chitara, voce

Cu o experienta muzicala de peste 15 ani, activand ca solist vocal, chitarist, compozitor si textier in mai multe proiecte, Septimiu a abordat de-a lungul carierei sale diferite stiluri muzicale : rock, indie rock, brit pop, soul, funk, blues, jazz, bossa, reggae.

In perioada 2005-2010 a fost chitaristul trupei 15 Grade cu care a avut numeroase concerte printre care s-a numarat si turneul national “Baba Novak 2006” al legendarei trupe Phoenix.

Apoi, in 2010 fondeaza trupa “The dAdA” in care a activat timp de 8 ani ca solist vocal si chitarist (Finala Stuffstock 2010 Newcomers, Finala GBOB 2010, Finala Eurovision 2014) cunoscuta trupa lansand mai multe single-uri de succes. (GPS, Geamul Potrivit, Ne iubim feat. Alexandra Ungureanu, OK feat. Boier Bibescu)

Intre 2017-2019, talentatul muzician completeaza experienta sa de solist vocal si chitarist in trupa Chasing I, alaturi de care a lansat un album pe vinyl.

Victor Vrabete
Tobe, percutie

Pasiunea pentru sunete i-a intrat de mic in sange, Victor fiind influentat atat de genurile pop-rock-blues oldies (anii 70-80) cat si de paleta post-modern / electronica din anii 2000 incoace.

Talentatul tobosar este autodidact si abordeaza si alte instrumente ce il ajuta la concretizarea unei idei muzicale complexe (bass, chitara electrica/acustica, claviaturi),

Victor activeza si in trupele “Secret Society” (classic rock), “Etheric” (alternative metal) si “TwoHz” (electronic).”

Vincentiu Mantu
Saxofon, flaut, pian

Vincentiu este absolvent al Liceului de Arte “Dimitrie Cuclin” din Galati si al Universitatii De Muzica din Bucuresti, (Facultatea de Interpretare clasica, specializarea flaut). Pasiunea sa pentru muzica a aparut inca de mic copil. Muzicianul mosteneste talentul din familie, tatal sau fiind dirijor si flautist.

La varsta de 7 ani, studiaza pianul, iar la 10 ani tatal lui ii face cadou primul flaut. Ulterior, il fascineaza saxofonul, acel instrument “indoit” cum ii spunea el cand era mic, la care a invatat sa cante singur, fiind un muzician autodidact.

Vincentiu a participat la numeroase concursuri nationale si internationale, obtinand multe premii si a dezvoltat diverse proiecte si colaborarari cu muzicieni valorosi.