fbpx

Membrii trupei

Cine suntem ?

Trupa Cover Madalina Coca & Band inseamna :

 • un show unic 100% live
 • o voce de succes (finalista Vocea Romaniei) si un entertainer extraordinar
 • muzicieni performanti cu o experienta bogata pe scene live atat in tara, cat si in strainatate
 • un repertoriu variat de cover-uri romanesti si internationale abordand reorchestratii originale

… garantand un eveniment la superlativ !

Trupa este formata din 6 muzicieni valorosi:

 • interpreta Madalina Coca, finalista la Vocea Romaniei
 • si urmatorii instrumentisti: bassist, chitarist, clapar/pianist, saxofonist/flautist si tobosar.

Tipuri de evenimente

 • Nunti
 • Botezuri
 • Petreceri private (aniversari, majorate, balul bobocilor, petreceri de Craciun, petreceri de Revelion etc)
 • Evenimente corporate
 • Concerte, spectacole, gale, cluburi, evenimente outdoor

Membrii trupei

Gabriel Pascu
Clape, pian

Gabriel s-a nascut in Montréal si a locuit in Canada pana la varsta de 10 ani. Talentatul pianist a descoperit pasiunea sa pentru muzica inca de la varsta de 6 ani. A inceput sa studieze inca de mic pianul in cadrul Conservatorului de Muzica din Québec, prima sa dragoste fiind pianul clasic.

Cativa ani mai tarziu, Gabriel se intoarce in Romania si isi continua studiile muzicale, absolvind Colegiul National „Dinu Lipatti”. In prezent, este student in ultimul an la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, Facultatea de Interpretare Muzicala. De-a lungul parcursului sau academic, Gabriel a acumulat in palmares numeroase premii la concursuri nationale si internationale.

Pe langa muzica clasica, Gabriel este pasionat si de muzica usoara, abordand mai multe stiluri muzicale diferite cum ar fi : jazz, pop, rock, blues, funk, fusion.

Marcis Nut
Chitara Bass

Marcis este absolvent al Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, Facultatea de Compozitie, Muzicologie si Pedagogie Muzicala.

Marcis este fondatorul Scolii de Muzica “Crescendo”, infiintata in 2011 unde este professor de chitara bass.

Talentatul basist are o experienta de peste 25 de ani, fiind membru al celei mai de success formule Krypton, la inceputul anilor 2000. De asemenea, a  activat, de-a lungul timpului, in numeroase trupe si cu artisti renumiti ai scenei muzicale romanesti: Razvan Fodor, Maria Radu, Marius Ivancea (What’s UP), Roxy Rocks, Bogdan Bradu, Roxana Andronescu (Spin, Capuccino), Aida Sotea -Aisa, Sergiu Ene, Cristina Grancea Boom, Stefan Stan, Denisa Trofin, Marius Flavian, Irina Ionescu, Radio Sunshine Band,  Mike & The Blue Spirit, Metrock AXIAL.

Razvan Constantin
Tobe, percutie

Pasiunea pentru muzica i-a intrat de mic in sange. Totul a inceput cand tatal sau, avand o chitara acustica, l-a invatat cateva acorduri. La varsta de 10 ani, profesorul si colegul sau actual de trupa, Marcis, i-a propus sa studieze chitara electrica in cadrul scolii sale de muzica „Do-Re-Mi”. Mai tarziu, Razvan a participat la concerte cu artisti cunoscuti precum George Patranoiu si Vasile Coltea, unii dintre cei mai buni chitaristi din Romania.

In paralel, il fascineaza tobele, pentru care isi da seama ca are o slabiciune. Tobele ii dau senzatia de libertate, un sentiment de conducere a ritmului provocandu-i o emotie pozitiva. Talentatul tobosar este autodidact si polivalent abordand si alte instrumente (chitara bass si pian).

Razvan a participat la numeroase evenimente si festivaluri unde a obtinut diverse premii. Razvan a colaborat cu artisti precum Clubul Crescendo, Serena, Denisa Trofin, Puya si Stefan Stan.

Rodrigo Santic
Saxofon, flaut

Rodrigo este absolvent al Conservatorului de Muzica (specializarea saxofon clasic) din cadrul Universitatii din Chile, tara sa natala. Talentatul saxofonist a primit mai multe distinctii si burse de excelenta. A studiat de asemenea compozitie muzicala, muzica de camera, dar si jazz.

Rodrigo a facut parte din diverse orchestre latino-americane renumite, a sustinut numeroase spectacole live, festivaluri internationale de jazz si a avut aparitii la radio si televiziune in Chile, Argentina, Bolivia, Italia si Spania. Dupa intoarcerea in Chile, a fost sponsorizat de Ministerul Relatiilor Externe al guvernului chilian pentru a realiza o serie de spectacole în zona golfului San Francisco cu Cuarteto Latinoamericano de Saxofones. In SUA, a colaborat cu diferite formatii de jazz, rock, salsa si merengue.

Rodrigo a lucrat timp de 8 ani ca saxofonist si director muzical pentru diferite nave de croaziera. De asemenea, a interpretat in intreaga lume propriul sau spectacol unic instrumental latino-pop.

Sorin Banoiu
Chitara

Nascut si crescut in micuta urbe Targovisteana, Sorin a absolvit Facultatea de Drept, dar a lasat dosarele si roba pentru marea sa pasiune, muzica. Chitaristi precum Gary Moore, Carlos Santana, SRV, Hendrix l-au influentat sa studieze chitara electrica devenind astfel profesionist.

Talentatul chitarist este autodidact si are o experienta muzicala de peste 25 ani, abordand diferite stiluri muzicale : rock, blues, jazz, disco, funk.

De-a lungul carierei sa muzicale, Sorin a activat in mai multe trupe, cum ar fi Zavera, Fantazy Band,Tavi Clonda Band, Focus Band, Obie, Ora 25, Pink Elephants. De asemenea, Sorin a calatorit impreuna cu chitara sa in mai multe tari precum SUA, Mexic si anumite tari din Marea Caraibilor, cand a fost chitarist pe nava de croaziera Norwegian Cruise Line.