Despre mine

Madalina COCA

despre mine madalina cocaFinalista de la „Vocea Romaniei” performeaza de mai mult de 15 ani pe scene live in tara si in strainatate (Franta, Italia, Spania, Turcia, Grecia).

Madalina s-a indragostit de muzica inca de mica.

A inceput sa studieze canto inca de la varsta de 12 ani si a activat ca solista principala in Grupul „Carmina Tenera” de la Palatul Copiilor Bucuresti timp de mai multi ani.

Solista a participat inca de mica la numeroase concursuri si festivaluri nationale si internationale unde a obtinut mai multe premii si trofee. De asemenea, Madalina a avut numeroase aparitii TV in diverse emisiuni.

Mai tarziu urmeaza cursurile scolii de muzica « Compania de artisti » sub indrumarea profesoarei de canto Dana Dorian.

Timp de 10 ani cat a locuit in Paris, a avut colaborari muzicale cu mai multe band-uri de cover-uri, iar in 2019, decide sa se restabileasca in Romania dupa performanta extraordinara de la Vocea Romaniei.

Madalina este pasionata de calatorii si vorbeste fluent 4 limbi straine. Cei 10 ani petrecuti in Franta i-au permis interpretei sa acumuleze o bogata experienta muzicala.

Madalina Coca va propune impreuna cu band-ul sau un show unic, live 100%, daruindu-va momente de neuitat si oferindu-va un repertoriu vast de muzica romaneasca si internationala.

Experienta VOCEA ROMANIEI

Solista a intors toate cele patru scaune in timpul auditiilor pe nevazute, marcand o premiera in istoria emisiunii, deoarece juratii s-au intors toti in acelasi timp, creand un moment unic la „Vocea Romaniei”. Ei au stat în spatele scaunelor pe tot parcursul discutiilor, fără să aibă contact vizual cu Madalina.

Solista a ajuns pana in finala, demonstrand editie dupa editie ca muzica este pasiunea ei cea mare si ca locul ei este pe scena. Interpreta marturiseste ca „Vocea Romaniei” a fost pentru ea o aventura frumoasa, unica si de neuitat si o etapa majora in cariera sa muzicala.

Participari la concursuri si premii obtinute

  • Trofeul Festivalului National de Muzica de la Amara
  • Trofeul Bucurestiului
  • Premiul I la Festivalul International de Muzica de la Sulina
  • Premiul I la Festivalul International de Muzica de la Lago di Garda, Italia (solista in cadrul Corului „Carmina Tenera”)
  • Premiul I la Festivalul International de Muzica de la Zonguldak, Turcia (solista in cadrul Corului „Carmina Tenera”)
  • Premiul II la Festivalul International de Muzica „George Grigoriu” din Braila
  • Premiul II la Festivalul „Toamna Baladelor” din Bucuresti
  • Invitata speciala la Festivalul National de la Mamaia
  • Invitata speciala in cadrul Corului „Carmina Tenera” la Salonic, Grecia

Aparitii TV

Aparitii TV